0575-551217   |    marko@weulenkranenbarg.nl Showtuin: Ruurloseweg 45a | 7251 LA VORDEN
Gratis staal aanvragen
Ontspannen stadstuin in Zutphen
  • Ontspannen stadstuin in Zutphen
  • Ontspannen stadstuin in Zutphen
  • Ontspannen stadstuin in Zutphen

Ontspannende stadstuin in Zutphen 

Hoveniersbedrijf De Vier Seizoenen realiseerde in de stadstuin in Zutphen een nieuw gazon met een mooi lang sierkunstgras, Intence PU van EasyLawn. Dit kunstgras is door de klant uitgekozen in de showtuin van Weulen Kranenbarg. Hier heeft de klant ook het bestratingsmateriaal uitgekozen.

Onderhoudsvriendelijk

Wegens de weinig-onderhoud-wens werd voor de combinatie kunstgras en tegels gekozen. Kunstgras is inmiddels zo natuurlijk dat je het vrijwel niet meer van echt kunt onderscheiden. Het meest wordt kunstgras toegepast als gazon in de tuin, maar ook op een balkon, dakterras, kinderdagverblijf of bijvoorbeeld als sportveld wordt voor kunstgras gekozen.

 

Natuurlijke uitstraling

Deze tuin werd voorzien van kunstgras met diverse soorten vezels, meerdere groentinten, bruintinten en meerdere vezelhoogtes. De uitstraling van het nieuwe gazon mag er zijn en de hangmat hangt er uitnodigend bij!

Showtuin en installatie

Heeft u ook vragen over kunstgras? Om kennis te maken met het product zelf kunnen wij u in onze showtuin verder helpen. Ook kunnen wij u koppelen aan een ervaren installateur die het werk verder uitvoert.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras