0575-551217   |    marko@weulenkranenbarg.nl Showtuin: Ruurloseweg 45a | 7251 LA VORDEN
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in Vorden
  • Kunstgras in Vorden
  • Kunstgras in Vorden
  • Kunstgras in Vorden

Kunstgras in Vorden 

In opdracht van een particuliere klant uit Vorden hebben wij natuurlijk gras vervangen door kunstgras Finesse de Luxe PU van EasyLawn. Dit soort kunstgras heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en de naam zegt het al: Een heerlijke zachte vezel waardoor u er in de zomer lekker met de blote voeten overheen kunt lopen of bijvoorbeeld picknicken.

Natuurlijke uitstraling

Veel mensen kiezen voor kunstgras omdat het bijna niet onderhouden hoeft te worden. Daarnaast lijken de huidige soorten kunstgras uiterst natuurgetrouw. Als u het kunstgras dan ook nog, zoals in deze tuin, combineert met straatwerk in een organische vorm is het eindresultaat verbluffend!

Diverse toepassingen

Een veilige en duurzame speelondergrond wordt veelal gerealiseerd met kunstgras. Maar als siergazon in de tuin of op een balkon/dakterras komt natuurlijk het meest voor. Een putting green van kunstgras is inmiddels ook niet meer weg te denken.

Voor dit gazon kozen we voor een kunstgrassoort in verschillende groentinten en vezelstructuren. De klant is er erg blij mee. En wij ook.

Showtuin

Overweegt u ook kunstgras en wilt u zich eerst goed laten informeren? Breng dan een bezoek aan onze showtuin in Vorden en vraag aan onze medewerkers om u voor te lichten.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras