0575-551217   |    marko@weulenkranenbarg.nl Showtuin: Ruurloseweg 45a | 7251 LA VORDEN
Gratis staal aanvragen
Kindvriendelijke tuin in Lochem
  • Kindvriendelijke tuin in Lochem
  • Kindvriendelijke tuin in Lochem
  • Kindvriendelijke tuin in Lochem

Kindvriendelijke tuin in Lochem 

Een kindvriendelijke tuin, wie wil dat niu niet? Een plek waar de kinderen in de zomet lekker (met u) kunnen spelen op hun blote voeten, waar op de warmste dagen een zwembad op kan worden geplaatst of waar de kinderen lekker kunnen springen op een trampoline.

Verschillende referentie projecten

In Lochem hebben wij deze tuinen gerealiseerd in samenwerking met Hoveniersbedrijf De Vier Seizoenen. Dit hoveniersbedrijf mag zich inmiddels een echte specialist noemen in de regio Zutphen, Lochem en Vorden.

Niet van echt te onderscheiden

Deze gazons zijn gerealiseerd met kunstgras van EasyLawn. Wij verkopen deze producten in verschillende prijsklasses, van 20-40 euro per m2. Vanwege het feit dat kunstgras vrijwel geen onderhoud nodig heeft werd hiervoor gekozen. Het kuntgras van nu is echt heel natuurlijk. Deze gazons werden voorzien van kunstgras wat is gemaakt uit verschillende soorten vezels, kleuren en vezellengtes. Na oplevering ziet het nieuwe gazon er uiterst fraai en natuurlijk uit.

Showtuin en showroom

Is er bij u interesse in kunstgras? Los van alle informatie op de website is een bezoek aan de showroom in Vorden een goede manier om in aanraking te komen met de verschillende soorten. Als u dan nog twijfelt kunt u altijd een sample aanvragen om thuis nog eens goed te bekijken.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras